Cine sunt sportivii dinamoviștii care vor evolua la JO de la Beijing

Astăzi, 4 februarie 2022, s-a dat startul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing. Ceremonia de deschidere a avut loc la ora 14:00, ora Moldovei (20:00, ora locală).

Cât privește participarea sportivilor dinamoviști, aceștia sunt reprezentați la Beijing de către Pavel Magazeev (biatlon), Doina Descălui (sanie) și Maxim Makarov (la fel biatlon).

Conform programului competiției internaționale, luni, 7 februarie, va evolua prima sportivă din Republica Moldova calificată la Jocurile Olimpice de iarnă, Doina Descălui, iar marți, 8 februarie, urmând să participe triplul campion mondial la biatlon, Pavel Magazeev și Maxim Makarov.

Din datele pe care le deținem, la etapa actuală cunoaștem că biatlonistul dinamovist Maxim Macarov este testat pozitiv la COVID-19, însă speranța tuturor este ca, până la derularea probei de biatlon în cea de-a 2-a zi a săptămânii următoare, acesta se va face bine și se va putea manifesta în forță.

De menționat e și faptul că evenimentul olimpic reprezintă cea de-a 24-a ediție a Jocurilor de iarnă și se desfășoară în condiții speciale, nemaiîntâlnite în istoria competiției, din cauza pandemiei, dar și a contextului politic.

No Replies to "Cine sunt sportivii dinamoviștii care vor evolua la JO de la Beijing"