Ziua Independeței Republicii Moldova

 

Ziua Independenței va rămâne pentru totdeauna înscrisă cu litere de aur în paginile de cronică a edificării statului nostru. Independența a creat noi oportunități pentru dezvoltarea Țării pe cale democratică și pentru promovarea economică în beneficiul și prosperitatea cetățenilor.

Data de 27 august nu este doar un prilej glorios de a felicita poporul moldav cu proclamarea independenței, dar și motiv al patriotismului și dragostei față de țară care trebuie să devină impulsul fiecărei acțiuni desfășurate întru prosperare.

Vă doresc multă sănătate, bunăstare, pace, cer senin, bucurii și fericire.

Această sărbătoare trezește în foecare cetățean al țării un sentiment de solidaritate și de afirmare față de trecutul istoric, care a lăsat puternice amprente atât în viața economică, cât și în cultura și conștiința noastră națională.

Patriotismul și dragostea față de această țară să devină impulsul fiecărei acțiuni desfășurate pe țărâmul profesional, care va promova disciplina, munca și deminatea, iar fiecare din noi trebuie să cultive aceste calități în noi înșine, precum și în urmașii noștri.

Să aveți parte de perseverență și noi realizări în munca asiduă pe care o îndepliniți în serviciul dumneavoastră și întru binele cetățenilor acestei țări.

Trăiască Republica Moldova!

No Replies to "Ziua Independeței Republicii Moldova"


    Got something to say?

    Some html is OK

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.