VOLEIUL, PROBĂ PREFERATĂ A SPORTIVILOR DINAMOVIȘTI DIN ORAȘELE ȘI RAIOANELE MOLDOVEI

Echipele Inspectoratului de Poliție din sectorul Buiucani și reprezentanții raionului Soroca au cucerit primele locuri în cadrul competiției la volei, incluse în programul Spartachiadei sportive a MAI, ediția  2017.Voleibaliștii din capitală au obținut șase victorii în tot atîtea partide susținute, inclusiv în meciul cu colegii de la IP Buiucani, scor 2-0, clasați pe locul II în grupa valorică II. Ultimul loc pe podiumul de premiere a revenit colaboratirilor IP Ciocana.

Turneul din zona a III-a a fost dominat de dinamoviștii din Soroca, iar aportul principal în obținerea succesului i-a aparținut lui Victor Rusu în vârstă de 22 de ani. Victor a practicat voleiul, fiind  elev la  Colegiul tehnic  agricol din Soroca, iar mai tîrziu devenind student la Universitatea Tehnica din Moldova Pasiunea față de sport și proba preferață o păstrează și în prezent, deși recunoaște, că dispune mai puțin de timp liber.

Pentru luna iunie este programat turneul de volei în grupa valorică I, cu participarea Departamentul Poliției de Frontieră, Departamentul trupelor de carabinieri, Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, Academia ”Ștefan cel Mare”, Brigada de poliție cu destinație specială ”Fulger”, Inspectoratul național de investigare și Inspectoratul național de patrulare.

No Replies to "VOLEIUL, PROBĂ PREFERATĂ A SPORTIVILOR DINAMOVIȘTI DIN ORAȘELE ȘI RAIOANELE MOLDOVEI"


    Got something to say?

    Some html is OK

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.