Succes fulminat în fața tiraspolencelor

Sâmbătă, 2 aprilie 2022, la Complexul sportiv „Dinamo” MAI (str. G. Asachi, 23 A), s-a disputat etapa finală a Campionatului Republicii Moldova de Volei Feminin; etapa cu numărul 14 a Competiției.

În cadrul acesteia și-au dat întâlnire eternele rivale, „Dinamo” MAI și „Dinamo” Gloria din Tiraspol. Meciul a fost unul important, mai ales pentru faptul că dinamovistele chișinăuence, în meciul tur, au suferit o înfrângere, scor 1-3.

Astfel, în disputa retur miza a fost una importantă, motiv pentru care au reușit să se impună decisiv, fără să lase motiv de replică în niciun dintre cele 3 seturi, scor final 3-0.

În acest victorios context, în play-off-ul Competiției, în urma celorlalte meciuri care se vor disputa între echipele înregistrate în Campionat, echipa care se va clasa pe locul 1 va disputa cu echipa clasată pe locul 4, iar cea poziționată pe locul 2 va întâlni pe teren echipa care se va situa pe locul 3. Urmând să se joace astfel până la 2 victorii obținute, apoi să se dispute clasamentul din finalul Concursului național.

Cel mai probabil, dinamovistele vor juca primul meci din play-off cu echipa Școlii Sportive Nr. 1 din Cahul. Meciurile sus-menționate vor avea loc în perioada 4-10 aprilie.

No Replies to "Succes fulminat în fața tiraspolencelor"