Mesajul de felicitare al Șefului CSC ,,Dinamo” MAI, Ion Bucur, cu prilejul Zilei Independenței Republicii Moldova

Stimați colegi, sportivi de performanță și iubitori ai sportului,

În acest an marcăm un eveniment deosebit – aniversarea a 30 de ani de la proclamarea independenței țării noastre. Pe 27 august 1991, Republica Moldova a păşit pe calea afirmării sale în calitate de membru cu drepturi depline al comunităţii statelor lumii, înaintandu-și scopul să ajungă o ţară prosperă, cu înalte valori democratice.

Acest eveniment trezește în fiecare dintre noi sentimentul de demnitate, patriotism și respect față de propria țară, dar și recunoștință pentru toți oamenii țării care au contribuit la promovarea Republicii Moldova pe arena internațională, ca stat independent, suveran și liber. Acești oameni sunt inclusiv și sportivii de performanță, angajați ai Clubului Sportiv Central ,,Dinamo” MAI.


Astfel, prin consolidarea forțelor și conștientizării valorilor și importanței sportului, dar și a promovării modului sănătos de viață, aici, la CSC ,,Dinamo” continuăm să fixăm obiective ambițioase în scopul atingerii unui nivel înalt profesional și de dezvoltare a probelor sportive cu caracter aplicativ în rândul angajaților autorităților administrative și instituțiilor din subordinea Ministerului Afacerilor Interne.


Cu prilejul frumosului și marcantului eveniment, vă doresc curaj, putere, liniște sufletească și victorii sportive și profesionale!


La mulți ani, Republica Moldova!
Cu profund respect,
Șeful CSC ,,Dinamo” MAI,
ION BUCUR

No Replies to "Mesajul de felicitare al Șefului CSC ,,Dinamo” MAI, Ion Bucur, cu prilejul Zilei Independenței Republicii Moldova"