Felicitarea Șefului CSC “Dinamo”, Ion Bucur, cu ocazia Noului An

Stimați colegi,
Noul An pe care îl vom întâmpina în curând, este un bun prilej de a face totalurile reușitelor lui 2022.
Am avut, cu toții, de ținut piept unui an cu multe provocări. A fost un an care s-a remarcat prin izbucnirea unui război la hotar, încheierea grabnică a căruia ne-o dorim cu toții, pentru a recăpăta pacea și liniștea mult dorită.
Cu gândurile direcționate spre pacea și bunăstarea tuturor, am reușit în 2022 să aducem la bun sfârșit lucrările de reparație ale Bazinului “Dinamo” din cadrul Complexului cultură fizică și sport. Reușita aceasta nu ar fi avut loc fără suportul Guvernului, Ministerului Afacerilor Interne și PNUD Moldova. Cu această ocazie, țin să le mulțumesc tuturor partenerilor pentru sprijin și investiția făcută în promovarea sportului și a modului activ de viață.
Totodată, împreună cu echipa CSC “Dinamo” am organizat o serie de competiții sportive, cu participarea a sute de reprezentanți ai autorităților administrative și instituțiilor subordonate MAI, mă refer aici, în primul rând, la tradiționala Spartachiadă a Clubului Sportiv Central “Dinamo” MAI, dar și la evenimentele organizate în parteneriat cu organizațiile non-guvernamentale, instituțiile de stat și asociațiile de profil. Îmi exprim aici aprecierea pentru efortul depus de fiecare participant și recunoștința pentru colaborările frumoase.
Nu în ultimul râd, 2022 a fost bogat în succese sportive ale dinamoviștilor, care au obținut locuri de frunte la numeroase turnee și competiții naționale și internaționale, reușind să promoveze atât Republica Moldova, cât și Clubul Sportiv Central “Dinamo”. Succesele dinamoviștilor nu ar fi fost posibile fără sprijinul și încurajările antrenorilor și a întregii echipe. Vă mulțumesc, stimați sportivi, antrenori si medici pentru perseverență, curaj și mult spirit de sacrificiu.
Acestea fiind menționate, îmi doresc ca anul care vine să se remarce prin și mai multe realizări, de care să fim mândri împreună! Fie ca sărbătorile să ne aducă în suflet lumină, speranţă şi credinţă, echilibru, inspiraţie şi putere pentru a ne îndeplini aspiraţiile, într-un An Nou mai bun, mai pașnic, mai liniştit şi mai generos! La mulți ani!

No Replies to "Felicitarea Șefului CSC “Dinamo”, Ion Bucur, cu ocazia Noului An"