Evoluția dinamoviștilor la Turneul Internațional ,,Moldova Open Cup” la Taekwon-Do ITF

Pe 18 februarie, Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport a găzduit Turneul Internațional ,,Moldova Open Cup” la Taekwon-Do ITF.  În cadrul competiției și-au demonstrat abilitățile și măiestria sportivă elevi din cadrul a 20 de cluburi sportive din Republica Moldova, precum și sportivi din Ucraina, Germania și Cehia. 

Clubul Sportiv Central “Dinamo” a fost reprezentat de 4 sportivi juniori: Vlad Vanica, Daniel Botnari, Alexandru Tabanschi și Ivan Mihalachi. 

Deși toți elevii lui Stratan au manifestat multă dibăcie pe ringul de luptă, a reușit să se impună hotârât dinamovistul Ivan Mihalachi, care a și urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere la categoria 60 kg (14-15 ani). 

Vice-președintele Federației de Taekwon-Do, Maestru VIII Dan, Lucrător Emerit în domeniul culturii fizice și sportului, antrenorul și Șeful-adjunct al Clubului Sportiv Central “Dinamo”, Tudor Stratan, a calificat evoluția discipolilor săi drept una pozitivă, cu mai multe șanse de succes la turneele viitoare: 

“Competiția a fost foarte puternică, băieții au luptat bine. Din păcate, pentru mai multe victorii nu ne-a ajuns puțin noroc, dar cu siguranță dinamoviștii vor învăța din lecțiile acestui turneu și se vor pregăti mai bine pentru concursurilor următoare”. 

În calendarul competițiilor discipolilor lui Stratan sunt bifate Campionatele Naționale, precum și Mondiale. Ultimul fiind programat pentru luna iunie, 2023, cu desfășurarea în Kazahstan. 

No Replies to "Evoluția dinamoviștilor la Turneul Internațional ,,Moldova Open Cup” la Taekwon-Do ITF"