Cupa „Dinamo” la tenis de masă, în memoria eroilor căzuți în conflictul armat din 1992

Astăzi, 1 martie, echipa Clubului Sportiv Central „Dinamo” a organizat și desfășurat Cupa „Dinamo” la tenis de masă în memoria eroilor căzuți în conflictul armat pentru Independența și Integritatea Republicii Moldova din 1992.

În cadrul deschiderii festive a turneului, Șeful Clubului Sportiv Central „Dinamo”, Ion Bucur, a menționat rolul comemorativ și patriotic al evenimentului sportiv:

Pentru noi, angajații Clubului Dinamo, este o onoare să organizăm această Cupă pentru veteranii și pensionarii din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, deoarece fiecare dintre dumneavoastră, stimați colegi, a dat dovadă în acel război de enormă dedicație, iar mulți dintre participanții acelor lupte și-au sacrificat viața pe altarul libertății Patriei. Acest concurs patriotic are o semnificație foarte importantă pentru noi. În primul rând este despre comemorarea celor decedați pe câmpul de luptă la îndeplinirea obligațiunilor de serviciu și, bineînțeles, este o lecție de educație patriotică pentru tânăra generație. În aceste timpuri complicate, când avem un război izbucnit la hotar cu Republica Moldova, trebuie să fim mai conștienți ca niciodată despre necesitatea păcii și a menținerii acesteia”.

La eveniment au participat 20 de veterani și pensionari din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, care au reprezentat 4 echipe de tenis (echipa Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, echipa Academiei „Ștefan cel Mare”, echipa Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și echipa Inspectoratului General de Poliție).

În urma disputelor, podiumul de premiere pe echipe a arătat în felul următor:

Locul I: Inspectoratul General al Poliției de Frontieră;

Locul II: Academia „Ștefan cel Mare”;

Locul III: Inspectoratul General de Poliție.

Clasamentul individual:

Locul I: Dumitru Boeș (Inspectoratul General al Poliției de Frontieră);

 Locul II: Alexandru Parenciuc (Academia „Ștefan cel Mare”);

Locul III: Iurie Chirinciuc (Inspectoratul General de Poliție).

Participanții locurilor II-III au primit medalii și diplome, iar câștigătorilor turneului li s-a înmânat și trofeul competiției – Cupa „Dinamo”.

Evenimentul sportiv a fost arbitrat de către Natalia Smirnova.

No Replies to "Cupa „Dinamo” la tenis de masă, în memoria eroilor căzuți în conflictul armat din 1992"