Dinamovist, câștigător al BG National IPSC 2021

În perioada 24-25 iulie, metodistul-instructor al Centrului pregătire de foc din cadrul Clubului Sportiv Central „Dinamo”, Victor Statnic a participat la Campionatul Național al Bulgariei IPSC 2021 Lelev III (International Practical Shooting Confederation – Confederația Internațională de Tir Dinamic). Dinamovistul s-a clasat pe treapta de sus a podiumului de premiere la categoria seniori (50-60 ani), surclasând reprezentanții Greciei și al țării gazdă.

foto: Victor Statnic la BG National IPSC 2021

Competiția a adunat peste 150 de participanți la cele două probe existente – senior și pistol production. Conform spuselor câștigătorului și Președintelui Federației Naționale de tir sportiv aplicat, Victor Statnic, evenimentul s-a dovedit a fi o competiție acerbă, dar cu atât a fost mai plăcută victoria:

„Campionatul Național al Bulgariei a adunat sportivi bine pregătiți și motivați. Victoria n-a fost deloc ușoară, dar am obținut-o prin multă muncă, care presupune antrenamente temeinice, de altfel, ca în orice probă sportivă. Îmi doresc și pe viitor să particip la evenimente internaționale de tir dinamic, să-mi bun la bătaie forțele și înving”, a declarant Statnic.

În viitorul apropiat, Statnic își propune să participe la Competiții de IPSC desfășurate în Lituania (septembrie) și Bulgaria (octombrie).

No Replies to "Dinamovist, câștigător al BG National IPSC 2021"