CSC „Dinamo” MAI, gazda evenimentului caritabil „Charity Relay Race”

Astăzi, 18 iulie, Complexul Sportiv Central „Dinamo” a fost gazda unui eveniment caritabil, desfășurat de către Hospice of Hope Moldova și Ambasada Britanică la Chișinău. Cursa de ștafeta Charity Relay Race a reunit sportivi olimpici și reprezentanții corpului diplomatic pentru a susține îngrijirile paliative în Moldova.

Evenimentul a constat dintr-o cursă de ștafetă, echipele din 5 participanți au alergat un releu de 5 x 400 m, iar la final toate echipele au alergat un cerc de stadion din 400 m în semn de prietenie. Fiecare dintre echipe au fost ajutați de către olimpici sportivi.

sursa foto: UK in Moldova – British Embassy Chisinau

Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord la Chișinău, Steven Fisher, a subliniat importanța evenimentului și cooperarea dintre CSC „Dinamo” și organizatorii evenimentului:

„Îmi place Stadionul „Dinamo”, este o construcție istorică, are o pistă modernă și un gazon frumos. Deși, văd zilnic complexul sportiv, este pentru prima dată când am și ocazia să alerg aici. Evenimentul de astăzi este unul deosebit și îmi pare bine că putem face echipă pentru a ajuta oamenii care necesită îngrijiri paliative în Republica Moldova”, a declarat ambasadorul britanic.

La rândul său, Lara Moraru, Country Manager Hospices of Hope Moldova a venit cu mulțumiri pentru cooperarea reușită, întru organizarea și desfășurarea evenimentului caritabil:

sursa foto: UK in Moldova – British Embassy Chisinau

„Aș vrea să menționez faptul că întreaga conducerea a Complexului Sportiv Central „Dinamo” a fost absolut deschisă să ne ofere acest stadion, absolut gratuit, pentru că suntem o organizație de caritate, iar activitatea noastră este direcționată în folosul beneficiarilor noștri. Prin accesul gratuit la stadion putem toate resursele financiare care vor veni astăzi prin colectare de fonduri să meargă către beneficiarii noștri. Le mulțumesc conducerii „Dinamo” pentru că este un partener de încredere a organizației Hospice of Hope Moldova”, a menționat reprezentanta organizației caritabile.

sursa foto: UK in Moldova – British Embassy Chisinau

Printre ambasadele și organizațiile participante la evenimentul de astăzi au fost: Ambasada Britanica, Ambasada Germaniei, Ambasada Suediei, Biroului de cooperare al Elveției în Moldova și UNDP Moldova.

No Replies to "CSC „Dinamo” MAI, gazda evenimentului caritabil „Charity Relay Race”"