Competiția la lupta sambo, Pregătire a Lotului Naţional

La data de 15 martie 2018, a fost desfăşurată competiția la lupta sambo în incinta Centrului Sportiv de Pregătire a Lotului Naţional, amplasat în mun. Chişinău, bd. Decebal, 72/2, unde au paticipat circa 100 sportivi din grupele valorice I și II.

 

  1. Grupa nr. 1 – autorităţile şi instituţiile din subordinea MAI, dislocate în mun. Chişinău (Academia „Ştefan cel Mare”, BPDS „Fulger” a IGP, Inspectoratul Genaral al Poliţiei de Frontieră, Departamentul Trupelor de Carabinieri, Inspectoratul Genaral pentru Situații de Urgență, Inspectoratul Naţional de Investigaţii al IGP şi Inspectoratul Naţional de Patrulare al IGP);
  2. Grupa nr. 2 – inspectoratele municipale de poliţie (Direcţia de poliţie a mun. Chişinău a IGP, Inspectoratele de poliţie ale DP mun. Chișinău – Botanica, Buiucani, Centru, Ciocana, Rîşcani şi Inspectoratul de poliție mun. Bălţi);

 

 

Clasamentul pe echipe:

 

Grupa nr. 1 – mun. Chişinău

Locul 1 – DTC;

Locul 2 – Academia „Ştefan cel Mare” a MAI;

Locul 3 – IGPF;

Locul 4 – BPDS ”Fulger”;

Locul 5 – IGSU

Locul 6 – INP;

Locul 7 – INI.

 

Grupa nr. 2 – inspectoratele municipale de poliţie

Locul 1 – IP Ciocana;

Locul 2 – IP Bălţi;

Locul 3 – DP a mun. Chișinău;

Locul 4 – IP Rîșcani;

Locul 5 – IP Botanica;

Locul 6 – IP Buiucani;

Locul 7 – IP Centru.

Grupa nr. 3 – Inspectoratele Raionale de Poliție
Locul 1- IP Soroca;
Locul 2- IP Bender;
Locul 3- IP Hîncești.

 

Astfel de evenimente sunt desfăşurate în fiecare an, acestea dezvoltând în rândul colaboratorilor atât abilităţile  fizice, spiritul de echipă dar şi tendinţa lor de a fi cei mai buni.

 

De menţionat: spartachiada are loc anual şi cuprinde 8 probe sportive (tenis de masă, volei, minifotbal,  jocuri de şah şi dame, ridicarea greutăţilor, trageri din pistol, cross şi sambo).

No Replies to "Competiția la lupta sambo, Pregătire a Lotului Naţional"