Alți doi dinamoviști în finala Jocurilor Olimpice de la Tokyo

Astăzi, 4 august, dinamovistul și atletul moldovean Andrian Mardare s-a calificat în finala probei de aruncare a suliței, după ce a a atins distanța de 82,70 de metri. Acest rezultat l-a obținut din a treia încercare înregistrând, totodată și cel de-al zecelea rezultat ca valoare din seriile preliminare. Elevul lui Valeriu Lungu s-a clasat pe locul cinci în clasamentul de calificare, ratând trei sutimi pentru a se clasa pe poziția a patra, în fața belarusului Aleksei Katkaveț.

Finala probei de aruncare a suliței va avea loc în weekend, pe 7 august, la ora 14:00 și se va desfășura pe Stadionul Olimpic din Tokyo.

 Un alt rezultat remarcabil a fost înregistrat de dinamovistul Serghei Marghiev, care va concura astăzi în finala probei de aruncare a ciocanului. Marghiev s-a calificat luni, 2 august, în finală, înregistrând rezultatul de 75,94 m (rezultat care i-a asigurat clasarea pe locul 10) obținut în seriile preliminare desfășurate pe Stadionul Olimpic din Tokyo.

Amintim că lotul olimpic al Republicii Moldova la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo este format din 20 de sportivi, 6 dintre care sunt dinamoviști.

No Replies to "Alți doi dinamoviști în finala Jocurilor Olimpice de la Tokyo"