Turneul internațional de box “Pavel Lușcevschi”, la ediția a 23-a

Ieri, 6 mai, la Școala sportivă de box din comuna Grimăncăuți, raionul Briceni, s-a dat startul ediției cu numărul 23-a Turneului internațional de box “Pavel Lușcevschi”.

La evenimentul de inaugurare a participat și Șeful Clubului Sportiv Central “Dinamo” MAI, Ion Bucur, care a înmânat diplome de gratitudine Directorului Școlii sportive de box din comuna Grimăncăuți, dnei Svetlana Caduc și antrenorului și colonelului MAI, Petru Caduc, pentru merite deosebite în promovarea sporului și aportul adus în educarea tinerei generații de pugiliști. În discursul său Șeful CSC “Dinamo” a menționat rolul important al antrenorul emerit Pavel Lușcevschi, activitatea profesională a căruia s-a desfășurat la CSC “Dinamo” MAI și care a educat peste 50 de maeștri ai sportului, precum antrenorii Petru Caduc, Leonid Tomșa, Vitalie Grusac și Veaceslav Gojan. Șeful CSC “Dinamo” MAI și-a exprimat încrederea că tradiția educării campionilor internaționali la “Dinamo” va perpetua, iar discipolii vor reprezenta țara pe podiumurile naționale și internaționale.

Evenimentul se va desfășura în perioada 6-8 mai, pe 3 categorii de vârsta, întrunind participanți din Moldova, Germania și Ucraina. Pugiliștii dinamoviști urmând să evolueze în curând și la Campionatul European de box de la Erevan (Аrmenia).

1 Reply to "Turneul internațional de box “Pavel Lușcevschi”, la ediția a 23-a"