S-a dat fluierul de start pentru finala Campionatului Național de volei feminin

Astăzi, 7 mai, a avut loc primul meci din cadrul finalei Campionatului Național de volei feminin. Disputa a întrunit eternele rivale –  CSC “Dinamo” MAI și “Dinamo” Gloria, Tiraspol, meciul desfășurându-se la Complexul Sportiv “Dinamo” (str. G. Asachi 23 A).

În primul set dinamovistele s-au impus aproape la limită, nereușind să mențină un decalaj considerabil între oaspeți, scor 25-22.

În setul doi oaspeții au decis să-și ia revanșa (18-25) și au început în forță, iar gazdele nu au mai reușit să reducă din handicap.

Cu toate acestea, seturile 3 și 4 au fost dinamice pentru chișinăuence, care au fost mai bune (25-23), la fel și-n ultimul set, câștigând la o diferență concludentă de 25 – 12, scor final 3-1.

Căpitanul echipei CSC “Dinamo” MAI, Natalia Lukoshkina a menționat că echipa sa a depus tot efortul pentru această victorie, însă pauza din campionat, generată de sărbătorile de Paști s-a făcut simțită. Cu toate acestea, meciul de astăzi a fost un bun antrenament ca mâine echipa să câștige, a mai subliniat liderul echipei.

Următorul meci din finala campionatului cele două echipă îl vor juca mâine, 8 mai, la Complexul sportiv “Dinamo”, cu începere de la ora 13:00. Amintim că, regulamentului campionatului prevede să se dispute până 5 meciuri sau obținerea a 3 victorii, iar echipa care se va impune, va fi Campioană națională

No Replies to "S-a dat fluierul de start pentru finala Campionatului Național de volei feminin"