Ploaie de medalii la Campionatul Municipiului Chișinău de Taekwon-Do

În acest weekend, 16 aprilie, a avut loc Campionatul Municipal de Taekwan-Do. Evenimentul anual a adunat peste 140 de sportivi din 10 structuri sportive din municipiul Chișinău. Clubul Sportiv Central Dinamo MAI a participat la Campionat cu 6 sportivi, la diverse categorii de vârstă, începând cu 12-13 ani, +55 kg și terminând cu 15-16 ani, 18 ani, 60 kg, 70 kg.

Competiția a fost una acerbă, cu toate acestea dinamoviștii au reușit să se califice pe locurile fruntașe, obținând două medalii de aur și 4 de argint. Astfel, distribuția pe locuri pentru dinamoviști a fost următoarea:

Mihaela Frunze  +55 kg/ 12-13 ani/ – locul 2

Alexandru Tabanschi  + 55 kg/ 12-13 ani/ locul 2

Vlad Vanica  60 kg/ 14-15 ani/ locul 2

Daniel Botnari 70 kg/ 14-15 ani/ locul 2

Vadim Stepaniuc 60 kg/ 17-18 ani/ locul 1

Cătălin Dron 70 kg/ 15-16 ani/ locul 1

Succesele marcate de dinamoviști au fost remarcate și de antrenorul sportivilor, dl Tudor Stratan, Șef adjunct interimar și șef Secție instruire metodică:

„Sportivii noștri au demonstrat un rezultat foarte bun, dar cu toate acestea, este nevoie de depus foarte multă muncă și efort, ca erorile comise la acest Campionat să nu se repete la următoarele competiții. Sunt mândru pentru toți dinamoviștii, pentru „Dinamo” și șeful Dinamo, Ion Bucur, care ne susține și încurajează mereu”, a menționat antrenorul.

La rândul său, sportivii s-au arătat hotărâți să lucreze și mai mult pentru viitoarele victorii, în ciuda medaliei de aur obținută la Campionat:

„Sunt fericit de victoria obținută și-i mulțumesc antrenorului, dl Tudor Stratan, pentru pregătirea și răbdarea pe care a avut-o cu mine. Mi-am format o părere după evoluția tuturor adversarilor mei și cred că trebuie să mă  antrenez și mai temeinic pentru a fi și mai bun, și pentru a avea rezultate marcante”,  Vadim Stepaniuc, clasat pe locul 1 la categoria 60 kg.

Următorul eveniment la care vor evolua taekwan-diștii dinamoviști va fi Campionatul Național de Taekwan-Do, care va avea loc în luna mai, la Manejul de Altetică Ușoară din Chișinău.

1 Reply to "Ploaie de medalii la Campionatul Municipiului Chișinău de Taekwon-Do"