Ședința de bilanț a CSC „Dinamo” MAI: rezultatele anului precedent și obiectivele pentru 2024

Clubul Sportiv Central „Dinamo” al Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova (MAI) a desfășurat astăzi, 17 ianuarie, ședința anuală de bilanț, care a avut drept scop raportarea reușitelor din anul precedent și stabilirea obiectivelor strategice de dezvoltare pentru anul 2024. La evenimentul de audiere au participat Ministru Afacerilor Interne, Adrian Efros și Secretara de Stat, Daniella Misail-Nichitin.

În cadrul ședinței, Șeful interimar al Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI, Silviu Iurii, a prezentat realizările și progresul înregistrat în domenii precum: managementul financiar, logistic, al resurselor umane, prestarea serviciilor și sport profesional.

Astfel, planul  financiar a fost executat în proporție de 92,8%, comparativ cu anul precedent s-a înregistrat o dinamică pozitivă. A avut loc modernizarea infrastructurii sediului administrativ de pe strada Alexei Sciusev 106A, Centrului pregătire de foc de pe strada Nicolae Dimo 30 și îmbunătățirea calității prestării serviciilor moderne și digitale în cadrul Complexului cultură fizică și sport / Bazinul „Dinamo” (str. Gheorghe Asachi 23A).

A fost efectuată evaluarea pregătirii fizice și a nivelului de tragere a 500 de angajaților ai subdiviziunilor Ministerului. Totodată, pentru angajații subdiviziunilor MAI au fost organizate 7 competiții sportive (cros, minifotbal, natație, tir etc.), care au reprezentat probe ale Spartachiadei.

De asemenea, cele 15 grupe sportive (fotbal, tir cu arcul, taekwondo, biatlon, box etc) au fost completate cu 191 de sportivi. Discipolii dinamoviști au participat la 24 acțiuni sportive internaționale, 2 sportivi au fost calificați la Jocurile Olimpice de iarnă  la proba biatlon, alți 30 dinamoviști au participat la campionate și competiții naționale, iar 15 sportivi au devenit campioni și premianți la competițiile naționale, iar ulterior au completat loturile naționale la diverse categorii sportive.

Pentru anul 2024, Clubul Sportiv Central „Dinamo” are drept obiectiv să își dezvolte infrastructura, să digitalizeze serviciile, să armonizeze legislația, să identifice fonduri externe de finanțare prin intermediul managementului proiectelor, și să promoveze sportul la nivel național și internațional, inclusiv prin cooperarea cu organizațiile de profil sportiv.

Șeful interimar al Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI, Silviu Iurii: „Ne propunem să ajungem la nivelul unui club sportiv modern, confortabil, cu sisteme de acces digitale, care să fie la dispoziția copiilor, maturilor și tuturor angajaților MAI”. 

Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, a menționat necesitatea promovării imaginii instituționale,a dezvoltării infrastructurii și optimizării cheltuielilor, precum și digitalizarea și modernizarea serviciilor prestate.

Clubul Sportiv Central „Dinamo” MAI rămâne dedicat valorilor și misiunii sale prin contribuția adusă în dezvoltarea nivelului înalt de profesionalism și dezvoltare  sportivă cu caracter aplicativ în rândul angajaților MAI, precum și promovării sportului la nivel național și internațional. 

No Replies to "Ședința de bilanț a CSC „Dinamo” MAI: rezultatele anului precedent și obiectivele pentru 2024"