Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI a marcat 31 de ani de activitate

Astăzi, Clubul Sportiv Central „Dinamo” al Ministerului Afacerilor Interne a marcat 31 de ani de activitate și angajament în serviciul comunității. Evenimentul a fost onorat de prezența Ministrului Afacerilor Interne, Adrian Efros, Secretarului General adjunct, Vladislav Cojuhari, Atașatul afacerilor interne a Ambasadei României în Republica Moldova, Constantin Dițoiu și Președintele Organizației de veterani a Clubului Sportiv Central „Dinamo”, Mihail Badea.

Ministru Afacerilor Interne, Adrian Efros:

„Mă bucur să văd la eveniment veteranii care au stat la temelia Clubului Sportiv Central „Dinamo” și care și-au adus aportul la crearea și modernizarea Clubului. Misiunea Clubul este de a menține spiritul activ al angajaților Ministerului și de a promova sportul și modul activ de viață. Îmi exprim toată deschiderea în fața sprijinirii acestei misiuni. Vă felicit și vă doresc activitate prodigioasă în continuare!”

Atașatul afacerilor interne a Ambasadei României în Republica Moldova:

„Astăzi celebrăm performanța sportivă și rolul subdiviziunii Ministerului Afacerilor Interne, Clubului Sportiv Central „Dinamo” în consolidarea relațiilor interinstituțional și în promovarea sportului atât la nivel național, cât și internațional”.

Președintele Organizației de veterani ai Clubului Sportiv Central „Dinamo”, Mihail Badea:

„Felicit toți colaboratorii care activează și au activat în cadrul Clubului Sportiv Central „Dinamo”. Sunt mândru să activitățile de tradiție ale Clubului au continuitate și aici mă refer la Spartachiada „Dinamo”, care an de an antrenează pe cei care au grijă de ordinea publică. Totodată, țin să remarc și faptul că primii campioni olimpici au fost dinamoviști, iar tradiția victoriilor cu răsunet continuă la „Dinamo”.

Șeful Clubului Sportiv Central „Dinamo”, Silviu Iurii:

„Clubul Sportiv Central „Dinamo” este un simbol al forței, perseverenței și spiritului de echipă. În calitate de Șef al Clubului Sportiv Central „Dinamo” vreau să vă asigur că sunt dedicat dezvoltării și prosperității Clubului. Sunt convins că, prin unitate și perseverență, vom reuși să ducem mai departe tradiția de performanță a Clubului Sportiv Central „Dinamo””.

Ministrul de Interne, Adrian Efros a înmânat diplome echipelor Inspectoratului General de Carabineri și Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, pentru participare activă în cadrul Spartachiadei Clubului Sportiv Central „Dinamo””, precum și câștigătorilor ediției 2023 a concursului interinstituțional, aceștia fiind:

Locul III. Echipa Academiei Ștefan Cel Mare;

Locul II. Echipa Inspectoratului General al Poliției de Frontieră;

Locul I. Echipa Inspectoratului General de Poliție.

De asemenea, Șeful Clubului Sportiv Central „Dinamo”, Silviu Iurii, a înmânat premii tinerilor performeri dinamoviști pentru participarea și performanța înregistrată în cadrul competițiilor internaționale:

– Alexandr Matveev (judo);

– Dinu Belevac (biathlon);

– Emilia Sainciuc (biathlon);

– Nicoleta Clima (tir cu arcul);

– Mihail Sadoveanu (tir cu arcul);

– Alexei Zanoga (înot).

Pentru performanțele înregistrate de tinerii dinamoviști au fost menționați cu diplome și antrenorii acestora:

– Biatlon, Nadejda Bria;

– Tir cu arcul, Irina Cecanova;

– Judo, Mihai Vdovicenco;

– Înot, Olga Rotari.

Clubul Sportiv Central „Dinamo” a fost creat pe 8 februarie 1993, prin Hotărârea de Guvern nr. 45. Conform Hotărârii sus-menționate, scopul Clubului este atingerea unui nivel înalt de pregătire profesională şi de dezvoltare a probelor sportive cu caracter aplicativ în rândurile colaboratorilor de poliţie și a reprezentanților structurilor de forţă, dezvoltarea sportului aplicativ, a sportivilor de performanţă, precum şi pregătirea sportivilor pentru participarea acestora la campionatele europene, mondiale şi Jocurile Olimpice. 

No Replies to "Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI a marcat 31 de ani de activitate"