Reprezentanții Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI au participat la maratonul carității

Echipa Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI a participat la „Cursă caritabilă – La drum cu Moș Crăciun!”; eveniment desfășurat astăzi în Parcul Valea Morilor.

Maratonul de 5 km organizat de către Comisia Parlamentară Securitate Națională, Apărare și Ordine Publică împreună cu Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Apărării, în parteneriat cu organizația neguvernamentală Copil Comunitate Familie (CCF) Moldova, a avut drept scop colectarea bunurilor pentru copiii din familiile social-vulnerabile.

Adrian Efros, Ministrul Afacerilor Interne:

“Suntem deschiși și onorați să participăm la  „Cursă caritabilă – La drum cu Moș Crăciun!”. Prin prezenta Ministerului de Interne demonstrăm angajamentul nostru față de susținerea și promovarea campaniilor cu impact pozitiv în societate. Vom fi alături de toate evenimentele care contribuie la îmbunătățirea vieții copiilor și sper ca prin aceasta campanie să aducem feeria sărbătorilor de iarnă în casele tuturor celor care au nevoie de contribuția noastră”.

Silviu Iurii, Șef interimar al Clubului Sportiv„Dinamo”MAI: “Salut asemenea evenimente, căci pe lâ gă posibilitatea de a alerga împreună, putem aducem un impact pozitiv în viețile copiilor din familiile social-vulnerabile. Colectarea bunurilor pentru acești copii este o manifestare clară a solidarității și a dorinței noastre de a contribui la binele comunității”

În cadrul evenimentului au fost colectate peste 200 de cadouri și circa 8 mii de lei, care vor fi distribuite în preajma sărbătorilor de iarnă de către CCF copiilor din familii social-vulnerabile din întreaga țară.

No Replies to "Reprezentanții Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI au participat la maratonul carității"