Emoții și meciuri spectaculoase la proba de volei din cadrul Spartachiadei Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI

Astăzi, 26 aprilie 2024, la Centrul cultură fizică și sport din cadrul Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI s-a desfășurat etapa finală a probei volei din cadrul Spartachiadei CSC “Dinamo” MAI.
Pe durata  săptămânii curente (22- 26 aprilie) au fost disputate câte 2 meciuri, conform programului și tragerii la sorți, astăzi fiind jucate două partide decisive în cadrul cărora echipa Inspectoratului General al Poliției a învins decisiv cu 3-0 echipa Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, iar echipa Academiei „Ștefan cel Mare” a cedat la limită, scor 2- 3 în fața Inspectoratului General de Carabinieri.

Astfel, în cadrul ceremoniei festive, Șeful Clubului Sportiv Central „Dinamo”, Silviu Iurii, a mulțumit participanților pentru prestația și performanțele înregistrate în cadrul probei sportive:

„Am avut parte de meciuri frumoase, unde fair-play-ul și dorința de excelență au dat tonul. Fiecare echipă a arătat o pregătire impecabilă, dorință de victorie, oferindu-ne momentefrumoase de joc. Deși doar 3 echipe pot urca pe podiumul de premiere, toți cei care au pășit în sală sunt învingători în ochii noștri. V-ați depășit limitele, ați lucrat la pregătirea voastrăfizică, consolidând relațiile de prietenie și cooperare și ați promovat valorile sportului în cadrul Ministerului Afacerilor Interne”.

În urma rezultatelor înregistrate, clasamentul locurilor premiante a arătat în felul următor:

Locul III – Echipa Academiei „Ștefan cel Mare”;

Locul II – Echipa Inspectoratului General de Carabinieri;

Locul I – Echipa Inspectoratului General al Poliției.

De asemenea, pentru performanțe frumoase înregistrate au fost menționați jucătorii echipelor și la individual:

Cel mai bun tușier – Ianuș Cojoc;

Cea mai bună jucătoare – Victoria Cebăniță;Cel mai bun atacant – Alexandru Stolearenco;

Cel mai experimentat jucător – Iurie Catană;

Cel mai bun libero – Grigore Gorea.

Păstrând tradiția, echipelor clasate pe locurile 1, 2 și 3 le-au fost înmânate diplome și medalii de către Șeful Clubului Sportiv Central „Dinamo”, Silviu Iurii, iar jucătorii cu rezultate remarcabile la individual au fost recompensați cu diplome.

Amintim că proba sportivă de volei este cea de-a 3 competiție disputată în cadrul ediției 2024 a Spartachiadei Clubului Sportiv Central „Dinamo”.

No Replies to "Emoții și meciuri spectaculoase la proba de volei din cadrul Spartachiadei Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI"