S-a disputat proba de minifotbal a Spartachiadei CSC „Dinamo”. Vezi care echipă a câștigat detașat

În perioada 27-30 mai 2024 s-a disputat proba de minifotbal din cadrul Spartachiadei Clubului Sportiv Central „Dinamo” al Ministerului Afacerilor Interne între autoritățile administrative și instituțiile din subordinea Ministerului.

Astfel, pe terenul sportiv și-au dat întâlnire 6 echipe: Inspectoratul General al Poliției de Frontieră (IGPF), Academiei „Ștefan cel Mare” (Academia MAI),  Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), Inspectoratul General al Poliției (IGP), Inspectoratul General de Carabinieri și Aparatul Central al MAI.

În urma tragerilor la sorți au fost disputate meciuri încinse, caracterizate prin performanță, spirit de echipă și o atmosferă contagioasă. Iar în încheierea celor 6 zile de competiții, jucătorii care au dat dovadă de mult devotament pe teren, au fost menționați cu diplome, iar echipele clasate pe locurile 1-3 au primit diplome și medalii.

Silviu Iurii, Șeful Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI:

„Felicit toate echipele pentru participare activă în cadrul probei de minifotbal a Spartachiadei Clubului Sportiv Central „Dinamo”. Fie că sunteți participanți experimentați ai Spartachiadei sau debutanți, prezența voastră a demonstrat dorința de a vă depăși limitele, de a colabora și de a vă bucura de satisfacția jocului în echipă. Ministerul Afacerilor Interne, prin intermediul Clubului Sportiv Central „Dinamo” pune un accent deosebit pe promovarea unui stil de viață sănătos și activ în rândul angajaților săi. Iar sportul nu doar ne menține în formă fizică, ci ne ajută și să dezvoltăm calități esențiale pentru munca noastră, cum ar fi: spiritul de echipă,disciplina și perseverența”.

Cu mențiuni speciale s-au ales următorii jucători:

  • Cel mai bun golgheter – Ilie Plop;
  • Cel mai bun portar – Sergiu Pascaru;
  • Cel mai bun atacant – Maxim Covali;
  • Cel mai bun apărător – Dumitru Sclifos;
  • Cel mai bun jucător – Dorin Coceban.

Iar echipelor participante s-au clasat după cum urmează:

Locul VI: echipa Aparatului Central al MAI;

Locul V: echipa Inspectoratului General de Carabinieri

Locul IV: echipa Inspectoratului General al Poliției de Frontieră;

Locul III: echipa echipa Inspectoratului General pentru Situații de Urgență;

Locul II: Inspectoratului General al Poliției; 

Locul I: echipa Academiei „Ștefan cel Mare”.

Următoarea probă, a cincea din cadrul Spartachiadei Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI va fi dedicată ridicării greutăților. Aceasta urmând să aibă loc vineri, 14 iunie  a.c.

No Replies to "S-a disputat proba de minifotbal a Spartachiadei CSC „Dinamo”. Vezi care echipă a câștigat detașat"