Victorie și o primă înfrângere pentru echipa de volei Dinamo MAI

Echipa de volei feminin Dinamo MAI a repurtat o victorie fulminantă și o primă înfrângere în ultimele două zile în meciurile disputate în deplasare, respectiv acasă.

Astfel, sâmbătă, 12 februarie, dinamovistele de la Chișinău au fost gazdele tiraspolencelor de la Dinamo Gloria, în cadrul celei de-a VII-a etape a Campionatului Moldovei la volei feminin printre senioare. Disputa cu Dinamo Gloria s-a soldat cu insucces pentru tripla campioană a Moldovei, scor final 3-1.

Cu toate acestea, în ciuda înfrângerii suferite în deplasare, ieri, 14 februarie, Dinamo MAI  a repurtat o victorie ireproșabilă în fața echipei HMSK Chișinău, scor final 3-0 (25-4, 25-8, 25-11). Meciul marcând etapa cu numărul VIII din cadrul Campionatului.

Cauzele meciului cu ghinion în miez de sezon competițional, antrenoarea și căpitanul echipei, Natalia Andrianova susține că revine inferiorității numerice a dinamovistelor. Echipa a pierdut 2 jucătoare. Acestea au fost nevoite să se retragă din cauza accidentărilor. În consecință s-a și produs  prima înfrângere a dinamovistelor din ultimii 4 ani de evoluție în Campionatul național.

Dinamovistele urmează să joace în deplasare, pe 26 februarie, la Bender, cu echipa Școlii Sportive nr. 2, iar pe 2 aprilie, vor fi gazdele tiraspolencelor de la Dinamo Gloria.

Amintim că Dinamo MAI deține tilul de Campioană a Republicii Moldova la volei feminin în ultimii 3 ani consecutiv.

No Replies to "Victorie și o primă înfrângere pentru echipa de volei Dinamo MAI"