Succesele cadeților dinamoviști la competițiile de natație și judo

În perioada 25-26 martie, sportivii dinamoviști au participat la două competiții naționale distincte, reușind să se impună în fața adversarilor săi și să urce pe podiumul de premiere.

Astfel, în cadrul Turneului de natație găzduit către Școala Sportivă Nr.1 din orașul Rîbnița, dinamoviștii au înregistrat rezultate fulminante în cadrul celor celor 3 probe sportive, medaliile fiind repartizate în felul următor:  

  1. Nichita Crutelev – locul 1 proba 50 metri fluture (0.29.02) și locul 2 – 50 metri stil liber (0.27.65);
  2. Cosmin Lungu – locul 2- 50 metri bras (0.35.32);
  3. Ecaterina Nichiforova – locul 1 -50 metri fluture (0.52.65) și locul 3 – 50 metri bras (0.51.33).

Un alt eveniment sportiv desfășurat în weekendul precedent a fost Turneul Republican de Judo în memoria antrenorului Vasile Tabarcea. Competiția a avut loc la Sângerei și a adunat peste 300 de judokani din întreaga întreaga țară, care și-au etalat abititațile pe tatami.

Cadeții dinamoviști și-au făcut debutul cu dreptul în cadrul acestui turneu, reușind să se claseze pe locurile premiante, precum și în top 10 sportivi, la diversele categorii de greutate.

Dinamovista Alexandrina Grajdian a ocupat treapta a doua a podiumului de premiere la categoria de greutate 32 kg, pe când colega sa, Victoria Bodiu, s-a clasat pe locul 3 (40 kg). 

Spre regret, o altă judokană dinamovistă, Ecaterina Cojocaru, a ratat podiumul de premiere, clasându-se pe poziția a 7-a a competiției, la categoria +57 kg.

Aducem sincere felicitări dinamoviștilor și le ținem pumnii în cadrul turneelor următoare!

No Replies to "Succesele cadeților dinamoviști la competițiile de natație și judo"