LA MULȚI ANI DINAMO! LA MULȚI ANI DINAMOVIȘTI!

S-a mai adăugat un an pe actul de identitate al celui mai titrat club din istoria sportului moldovenesc.

8 Februarie, este o zi dedicată gloriei și performanței sportive. Aniversăm XXVII de ani de onoare și mândrie. Astfel dinamoviștii au devenit adevărați ambasadori ai valorilor sportive în lumea întreagă.

Cu această ocazie la 7 Februarie, a avut loc evenimentul festiv la care au participat ministrul afacerilor interne, Pavel Voicu, Secretarii de Stat ai Ministerului Afacerilor Interne, conducerea Clubului sportiv central “Dinamo”, conducători și angajați ai subdiviziunilior, sportivi, parteneri și alți invitați.

În discursul său, ministrul a subliniat importanța Clubului în rândul angajaților Ministerului Afacerilor Interne și in societate. A menționat și felicitat campionii olimpici și sportivii ce au atins performanțe.

“La acest moment aniversar vă asigur că veți găsi în conducerea Ministerului Afacerilor Interne un colaborator de excepție, un promotor al valorilor, un partener în drumul continuu spre performanță” a susținut ministrul Pavel Voicu.

Șeful Clubului sportiv central “Dinamo”, Ion Bucur, a mulțumit pentru prezența oaspeților și a vorbit despre necesitatea dezvoltării condițiilor în continuare.

Excelența în sport se cuantifică în medali, iar din acest punct de vedere, Dinamo a așezat in virtutea sportului moldovenesc în toți anii de existență un număr record de trofee. Eroii dinamoviști au concurat cu imnul în gând și tricolorul în suflet la marele competiții ale lumii.

Sunt XXVII de ani frumoși, pe care i-am parcurs având alături Ministerul Afacerilor Interne, mulțumim conducerii, sportivilor, antrenorilor, care au clădit reputația și aura de succes a acestui club.

Trecutul ne obligă, iar gândurile și energiile noastre sunt canalizate acum spre Jocurile Olimpice. Dinamo are ca de fiecare dată o prezență consistentă în lotul olimpic și suntem convinși că până la încheierea listelor de participare, numărul sportivilor dinamoviști calificați va crește.

Dinamo înseamnă tradiție, excelență, victorie și performanțe. 
La mulți ani Dinamo!
La mulți ani dinamoviști!

No Replies to "LA MULȚI ANI DINAMO! LA MULȚI ANI DINAMOVIȘTI!"