Dincolo de uniformă există suflet

Dincolo de uniformă există suflet, pasiune, pe lângă multă responsabilitate și dăruire față de serviciu. Există cineva care face lucruri minunate pentru copiii din familii vulnerabile, tacit, cu multă dragoste, asumându-și angajamentul să-i protejeze până când prind aripi pe pământ. Acești copii nu mai sunt ai nimănui, acești copii sunt fericiți că au pe cineva care îi numește „FECIORII MEI”, șapte la număr, pe lângă cei doi feciori biologici.

Copiii nu mai dorm în frig, nu mai sunt lăsați în voia sorții, încet încet uită că au fost abandonați, careva lăsat pe niște scări, doi gemeni minunați lăsați într-o casă risipită să supravețuiască cumva. E strigător la cer când auzi istoria lor de viață, de la Domnul în epoleți, care le poartă de grijă cu multă responsabilitate. Au regim, fac sport, învață la școală, au un pat cu cearșafuri curate, mese la timp, dar cel mai important, un tutore care îi vizitează și ghidează corect în viață, ca pe proprii fii, cel care are o dorință: „Să-i fac oameni în viață”. Soarta lor căpăta contur, au intrat cu pași siguri în lumea sportului mare, urmează și o facultate, după care vor mulțumi celui care le-a schimbat soarta.

La 26 februarie copiii au fost invitați la Clubul sportiv central „Dinamo”, unde se simt ca acasă de altfel, aici au fost vizitați de către domnul Anatol Andriuța, Președintele Asociației Polițiștilor Creștini din Republica Moldova, împreună cu colegii săi din SUA, niște oameni deosebiți, cu suflet mare. Auzind de ei și soarta lor au decis să-i viziteze, să-i încurajeze cu un sfat și vorbă bună. Au primit cadouri, echipament sportiv, au avut o zi frumoasă și plină.
Mulțumim colectivului Clubului sportiv central „Dinamo”, am reușit împreună să le organizăm copiilor o masă dulce cu de toate, spre bucuria lor.
Fericirea copiilor greu încercați de destin nu ar trebui să cunoască graniță. Efortul depus de către șeful Clubului sportiv central „Dinamo” dl Arcadie Bostan, nu are limite.

 

No Replies to "Dincolo de uniformă există suflet"