ADEVĂRAȚII LUPTĂTORI NUMĂRĂ TOAMNA TROFEELE

Astăzi, 1 noiembrie, Clubul sportiv central „Dinamo”, a unit cei mai puternici polițiști și angajați din cadrul instituțiilor de drept din țară, pentru a concura la proba Sambo aplicativ, competiție din cadrul Spartachiadei Clubului sportiv central „Dinamo” între structurile de drept din Republica Moldova.

Pe covorul de luptă s-au prezentat angajați ai Ministerului Afacerilor Interne, ai Serviciului Protecție și Pază de Stat și puternicii Armatei Naționale, duelânduse în diferite categorii de greutate, conform regulamentului internațional, iar trofeele au fost obținute în baza a două clasamente, cel individual și pe echipe.

Startul luptelor a fost dat de către șeful Clubului sportiv central „Dinamo”, Arcadie Bostan. Dumnealui a adresat mesaj de felicitare tuturor participanților, îndemnându-i să practice sportul, nu doar pentru a atinge performanțe, dar și pentru a duce un mod sănătos de viață.

Cei mai buni dintre cei mai buni au demonstrat lupte interesante, tactici înalte de luptă, dar și multe emoții pe chipul luptătorilor au putut fi urmărite în timpul competiției.

Trei poziții în clasament au fost remarcate la individual de către următorii angajați în epoleți din diferite structuri de drept:

În categoria 68kg:

Locul III – Zabolotnîi Nicolae (AN)
Locul II – Grosu Lilian (MAI)
Locul I – Albu Mihai (MAI)

În categoria 74kg:

Locul III – Corețchii Petru (AN)
Locul II – Dușco Nichita (IGC)
Locul I – Danilcenco Stas (SPPS)

În categoria 82kg:

Locul III – Popescu Victor (AN)
Locul II – Caraiani Simion (MAI)
Locul I – Smecal Andrei (SPPS)

În categoria 90kg :

Locul III – Bădărău Ion (AN)
Locul II – Furtună Ion (MAI)
Locul I – Știrbu Pavel (SPPS)

În categoria 100kg

Locul II – Bercari Victor (SPPS)
Locul I – Stefu Alexandru (SPPS)

Pe prima treaptă a piedestalului a urcat echipa Serviciului de Protecție și Pază de Stat, următorii gladiatori au fost luptătorii din echipa Ministerului Afacerilor Interne și pe locul III s-a clasat echipa Armatei Naționale.

Felicitări adevăraților luptători!

No Replies to "ADEVĂRAȚII LUPTĂTORI NUMĂRĂ TOAMNA TROFEELE"