A demarat proba de cros din cadrul Spartachiadei CSC „Dinamo”

De vremea frumoasă de afară au prifitat, astăzi, reprezentanții autorităților administrative și instituțiile din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, care au participat la proba de cros, din cadrul Spartachiadei Clubului Sportiv Central „Dinamo”MAI.  

Evenimentul a debutat prin tradiționala aliniere a participanților și discursul Șefului Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI, care a salutat prezența numeroasă a colegilor săi la eveniment, vorbindu-le acestora despre misiunea Clubului în susținerea gradului de pregătire fizică și profesională a angajaților MAI, precum și avantajele probei de cros și regulile concursului sportiv. 

În cadrul competiției și-au pus la bătaie forțele și rezistența angajații Inspectoratului General de Poliție, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Inspectoratul General de Carabineri și Academia „Ștefan Cel Mare”. 

Proba de cros a Spartachiada CSC „Dinamo” MAI a constat din 2 curse, a câte 3 mii de metri fiecare, cu durata a câte 15 minute și alte 2 curse, pe distanță de 5 mii de metri, cu durata de desfășurare a câte 25 de minute. 

În urma demarării tuturor curselor și efectuării calculelor comparative, au fost desemnați câștigătorii competiției per echipe, după cum urmează: 

Locul I: Inspectoratului General de Poliție 

Locul II: Academia „Ștefan Cel Mare” 

Locul III: Inspectoratul General al Poliției de Frontieră 

Locul IV: Inspectoratul General pentru Situații de Urgență 

Locul V: Inspectoratul General de Carabineri 

 Tuturor participanților clasați pe locurile 1-3 li s-au înmânat diplome și medalii.  

Spartachiada Clubului Sportiv Central “Dinamo” MAI este o competiție sportivă anuală și întrunește o serie de probe sportive, care au caracter aplicativ pentru reprezentații Ministerului Afacerilor Interne.

No Replies to "A demarat proba de cros din cadrul Spartachiadei CSC „Dinamo""