Top 5 lucruri despre activitatea Bazinul „Dinamo”

Bazinul „Dinamo” din cadrul Centrului Cultură fizică și sport, situat pe strada Gheorghe Asachi 23 A, și-a redeschis activitatea pe 30 noiembrie 2022. Dat fiind faptul că interesul atât a reprezentanților MAI, cât și a cetățenilor în raport cu activitatea bazinului a crescut considerabil, am decis să răspundem, în acest articol, la cele mai frecvente întrebări legate de program, abonamente și facilitățile oferite de către centrul de natație.

  • Bazinul „Dinamo” poate fi frecventat doar de reprezentanții MAI?

Nu. La bazin au acces atât persoanele care activează în structurile Ministerului Afacerilor Interne, cât și persoanele fizice, inclusive copii. Astfel, bazinul este dotat cu două căzi. Cada mare, destinată maturilor, are o capacitate de 60 de persoane, având 6 piste. De asemenea, bazinul dispune și de o cadă mică, pentru începători și copii, cu o capacitate de 30 de persoane.

  • Care este temperatura apei în bazin pe perioada iernii?

Pe perioada iernii, temperatura apei din bazin este de 28 de grade Celsius, ceea ce este în conformitate cu standardele internaționale de temperatură ideală a apei în piscină și pentru efectuarea exercițiilor de natație. Conform sus-amintelor standarde, în alte luni ale anului, temperatura apei în bazin este recomandată să se situeze între 20 și 27 grade Celsius.

  • Care este programul de lucru al Bazinului „Dinamo”?

Bazinul are zilnic ușile deschise pentru vizitatori, cu unele excepții pe dimensiunea de orar. Astfel, programul bazinului în zilele de marți și vineri cuprinde intervalul 10:00 – 20:00, iar în toate celelalte zile ale săptămânii, inclusiv weekend – 07:00-20:00.

  • Ce abonamente sunt puse la dispoziție?

Cei interesați de serviciile bazinului pot accesa atât frecvențe unice, cât și abonamente. Respectiv, o lecție de natație are costul de 100 de lei, un abonament pentru 2 săptămâni (7 frecvențe) are valoarea de 600 de lei, iar abonamentul lunar (14 frecvențe) – 1200 lei.

  • Ce alte facilități oferă bazinul?

Bazinul dispune și de o sală de forță, dotată cu echipamente moderne, care poate fi frecventată în baza unei singure frecvențe de 40 de lei sau a unui abonamentul lunar cu 14 frecvențe, în valoare de 490 lei. De asemenea, în cadrul bazinului sunt amenajate vestiare moderne pentru bărbați și femei, cabine de duș, două puncte termice pentru încălzirea apei și a încăperilor, precum spații de parcare în curte.

Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon: 022-73-19-38.

No Replies to "Top 5 lucruri despre activitatea Bazinul „Dinamo”"