Polițiști de profesie, Sportivi de Performanță în timpul liber.

Așa cum Sambo unește mai multe stiluri de arte marțiale mixte, așa Clubul sportiv central „Dinamo” a unit cei mai puternici polițiști din țară și cei mai tari angajați din cadrul instituțiilor de drept, pentru a concura între ei.
Tradițional, în cadrul Spartachiadei Ministerului Afacerilor Interne, Clubul sportiv central „Dinamo” și în acest an a organizat și desfășurat competiția la lupta Sambo.

Astăzi, 19 aprilie, încheiem a doua zi a campionatului.

Pe ringul de luptă și-au încercat puterile cei 450 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne din întreaga republică și cele trei echipe ale instituțiilor de drept, reprezentante ale Serviciului de Protecție și Pază de stat, Serviciul de Informație și Securitate și Ministerul Apărării, concurând între ei cei 28 de angajați.

Startul luptelor a fost dat de către șeful Clubului sportiv central „Dinamo”, Arcadie Bostan. Dumnealui a încurajat participanții să prezinte lupte spectaculoase și „să învingă cei mai buni”.

Duelurile au fost date între toate categoriile de greutate conform regulamentului internațional, iar colegiul de arbitri, au apreciat rezultatele participanților la justa valoare.

După o evoluție excelentă aurul a fost cucerit de către Inspectoratul General de Carabinieri, Brigada de Poliție cu Destinație Specială „Fulger” a ocupat poziția secundă, fiind urmați pe locul trei în clasament de către Inspectoratul General al Poliției de Frontieră.

Grupa a II valorică:
Locul III IP Bălți
Locul II DP mun Chișinău
Locul I IP Ciocana

Grupa I valorică:
Locul III Direcția Situații Excepționale
Locul II Unitatea Militară a IGC 1003
Locul I DIrecția Regională Est al IGPF

Un alt clasament râvnit cu multă forță revine instituțiilor de drept din Republica Moldova.

Aurul a mers către Serviciul de Protecție și Pază de Stat, Ministerul Afacerilor Interne a luat argintul, iar Serviciul de Informație și Securitate au urmat pe locul trei.
Șeful Clubului sportiv central „Dinamo”, Arcadie Bostan la finalul competiției a felicitat toți participanții, care au dat dovadă de mult curaj, măiestrie dar și avansare la nivel național și internațional. Ulterior, dumnealui a menționat învingătorii cu diplome, medalii, cupe și premii bănești.

No Replies to "Polițiști de profesie, Sportivi de Performanță în timpul liber."