POLIȚISTUL DE AZI – ALTFEL FAȚĂ DE IERI

Pe lângă profesionalismul demonstrat zilnic, polițiștii din Republica Moldova pledează pentru sănătate, sport și voie bună.

De acest lucru neau convins azi, 25 aprilie, în cadrul competiției Cross, înscrisă în cadrul Spartachiadei Ministerului Afacerilor Interne, ediția 2019, organizată și desfășurată de către Clubul sportiv central „Dinamo” în parcul „Valea Morilor” din orașul Chișinău.

La linia de start s-au prezentat 372 de sportivi, angajați ai MAI, formând 62 echipe, care au reprezentat toate inspectoratele de poliție din întreaga țară cât și subdiviziunile subordonate Ministerului Afacerilor Interne.

Startul a fost dat de către șeful Clubului sportiv central „Dinamo”, Arcadie Bostan. Dumnealui a încurajat participanții, menționând că, atletismul a ramas unul dintre cele mai populare sporturi olimpice; de la cursa de 100m până la maratonul de 42 de km, de la aruncarea ciocanului la saritura in inălțime, atletismul este cel mai interesant eveniment, cu cei mai puternici sportivi, care știu să alerge mai rapid, sa sară mai mult sau poate să arunce mai departe decât ceilalti.

Competiția a cuprins două probe: alergări la 3000 m și respectiv 5000 m.

După mai multe ore petrecute la intensitate maximă și evoluție excelentă, sportivii au urcat pe pedestal sub următorul clasament:

Grupa III valorică:
Locul III Direcția Regională Nord a IGPF
Locul II Direcția Regională Vest a IGPF
Locul I Unitatea Militară 1003 a IGC

Grupa II valorică:
Locul III IP Bălți
Locul II IP Ciocana
Locul I DP mun. Chișinău

Grupa I valorică:
Locul III Inspectoratul General de Carabinieri
Locul II Inspectoratul General al Situațiilor de Urgență
Locul I Brigada cu Destinație Specială „Fulger”

Felicitări polițistului de azi și celui de mâine!

No Replies to "POLIȚISTUL DE AZI – ALTFEL FAȚĂ DE IERI"