Competiție aprigă la proba de minifotbal din cadrul Spartachiadei CSC „Dinamo” MAI

În perioada 2-4 octombrie s-a disputat proba de minifotbal din cadrul Spartachiadei Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI între autoritățile administrative și instituțiile din subordinea ministerului.

În acest an, obiectivul competiției, pe lângă formarea și menținerea rezistenței fizice, forței musculare și a agilității în rândurile angajaților MAI a mai fost și promovarea sportului și a modului activ de viață în societate, prin captarea în concurs a partenerilor Clubului, echipei Centrului de Caritate pentru Refugiați, care au fost antrenați în jocuri amicale.

Astfel, în total, pe teren și-au dat întâlnire 6 echipe: Inspectoratul General al Poliției de Frontieră (IGPF), Academiei „Ștefan cel Mare” (Academia MAI),  Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), Inspectoratul General al Poliției (IGP), Inspectoratul General de Carabineri și, respectiv, Centrul de Caritate pentru Refugiați.

În urma tragerilor la sorți au fost disputate meciuri încinse, caracterizate prin performanță și o atmosferă contagioasă. Jucătorii care au dat dovadă de mult devotament pe teren, au fost menționați cu diplome, iar echipele clasate pe locurile 1-3 au primit diplome și medalii.

Nicolai Dragoman, Șeful adjunct al Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI:

„Vreau să felicit toate echipele pentru participare și excelența lor pe teren, precum și pentru modul în care au onorat tradiția sportului și a fair-play-ului. Sunt mândru să știu că am atâția colegi pasionați de acest joc și că fiecare probă sportivă parcursă în cadrul Spartachiadei „Dinamo” ne face mai puternici, mai pregătiți și mai cooperanți în echipe. Mulțumesc partenerilor noștri, Centrului de Caritate pentru Refugiați, care au aderat în cadrul meciurilor amicale și au făcut din această competiție una specială, și mulțumesc tuturor colegilor mei care au organizat toate disputele acestei probe de minifotbal”.

Cu mențiuni speciale s-au ales următorii jucători:

  • Cel mai bun portar – Victor Eremia;
  • Cel mai bun fundaș – Mihail Radov;
  • Cel mai bun fundal – Oliver Salagor;
  • Cel mai bun jucător – Renat Murguleț;
  • Cel mai bun jucător – Vasile Bodrug.

Iar echipelor participante s-au clasat după cum urmează:

Locul V: echipa Inspectoratului General de Carabineri;

Locul VI: echipa Inspectoratului General al Poliției;

Locul III: echipa Inspectoratului General al Poliției de Frontieră;

Locul II: echipa Inspectoratului General pentru Situații de Urgență;

Locul I: echipa Academiei „Ștefan cel Mare”.

Pentru promovarea sportului și a spiritului de echipă, precum și pentru contribuția adusă la frumusețea și competitivitatea evenimentului, echipa Centrul de Caritate pentru Refugiați a fost menționată cu diplomă de participare.

Următoarea probă, penultima din cadrul Spartachiadei Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI, va fi dedicată ridicării greutăților. Aceasta urmând să aibă loc vineri, 20 octombrie a.c.

No Replies to "Competiție aprigă la proba de minifotbal din cadrul Spartachiadei CSC „Dinamo” MAI"