Competiție acerbă. Au fost desemnați cei mai buni voleibaliști ai ediției 2023 din cadrul Spartachiadei CSC „Dinamo” MAI

Centrul cultură fizică și sport din cadrul Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI a găzduit în perioada 18-22 septembrie etapa de volei din cadrul Spartachiadei CSC „Dinamo” MAI.

Evenimentul a aliniat la fileu 5 echipe, care au concurat în decursul întregii săptămâni, acestea fiind: 

Echipa Inspectoratului General pentru Situații de Urgență;

Echipa Inspectoratului General de Carabineri;

Echipa Inspectoratului General al Poliției;

Echipa Academiei „Ștefan cel Mare”;

Echipa Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

În urma celor 5 zile concurs, în cadrul cărora s-au jucat câte 2 meciuri pe zi, distribuția pe podium a fost următoarea:

Locul III: Echipa Inspectoratului General al Poliției de Frontieră; 

Locul II: Echipa Inspectoratului General pentru Situații de Urgență;

Locul I: Echipa Inspectoratului General al Poliției.

Locurile IV și V au revenit echipei Academiei „Ștefan cel Mare”, respectiv reprezentanților Inspectoratului General de Carabineri.

De asemenea, cu mențiuni individuale au fost desemnați și câțiva jucători:

Cel mai bun ridicator: Denis Vasilat;

Cel mai bun atacant: Ianuș Cojoc; 

Cel mai bun jucator universal: Alexandru Stolearenco;

Cel mai bun libero: Victoria Cebăniță;

Cel mai bun jucator la blocaj: Serghei Lazarev.

Cu un mesaj de felicitare către toți participanții probei de volei a venit Șeful adjunct al Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI, Nicolae Dragoman, care a remarcat rezultatele înregistrate din cadrul competiției și jocul de echipă de care au dat dovadă toți participanții. Acesta le-a dorit perseverență și în următoarele probe ale Spartachiadei CSC „Dinamo”.

Echipele clasate pe locurile 1-3 au primit cupe, diplome și medalii, iar jucătorilor menționați individual li s-au înmânat diplome.

Următoarea probă a Spartachiadei Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI va fi cea de tir și se va desfășura la sfârșitul lunii septembrie a.c.

No Replies to "Competiție acerbă. Au fost desemnați cei mai buni voleibaliști ai ediției 2023 din cadrul Spartachiadei CSC „Dinamo” MAI"