CELE MAI UZUALE ȘI POPULARE SPORTURI DIN ÎNTREAGA LUME SE PRACTICĂ ÎN CADRUL CLUBULUI SPORTIV CENTRAL „DINAMO”.

În perioada 22-23 iunie, pe Stadionul clubului sportiv central „Dinamo”, s-a desfășurat CAMPIONATUL REPUBLICII MOLDOVA de atletism pentru seniori și juniori, ediția 2019.

S-au înscris în cursă 400 de sportivi din școlile sportive din orașele: Bălți, Chișinău, Tiraspol, Bender, Cimișlia, Ungheni ș.a.

Sportivii au demonstart evoluție fizică excelentă, transformând corpurile în adevărate nuclee de energie și forță, sportul nu cunoaște limite.

Acest domeniu al sportului cuprinde probe de alergări, sărituri și aruncări sau probe mixate. Beneficiile fizice și psihice aduse de atletism sunt notabile, unii scapă de stres prin sport, alții pur și simplu doresc să-și dezvolte fizicul, antrenându-și tonusul și eliberându-și psihicul de rutina ce devorează liniștea.

Până la urmă sportul creează un soi de dependență psihică și fizică, rezultând euforia, alimentând starea de fericire. Mai e și prima sursă de sănătate în viața noastră, apropiindu-ne de natură și de ce înseamnă aceasta.

În zilele de concurs sportivii Dinamoviști au obținut următoarele rezultate:

SENIORI
Proba 10 km (fem)
Locul I Zinaida Sacară

Proba 10 km (masc)
Locul I Mihail Bizniuc
Locul III Andrei Bogaci

JUNIORI

Proba 10 km (masc)
Locul I Gabriel Ivanciuc

Clubul sportiv central „Dinamo” vă îndeamnă să practicați sportul și să duceți un mod de viață sănătos!

No Replies to "CELE MAI UZUALE ȘI POPULARE SPORTURI DIN ÎNTREAGA LUME SE PRACTICĂ ÎN CADRUL CLUBULUI SPORTIV CENTRAL „DINAMO”."