AU TRAS DIN PISTOL ȘI AU ARUNCAT GRENADE. AȘA S-AU DESCURCAT ANGAJAȚII MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE LA ȘTAFETA COMBINATĂ, AZI 6 IULIE 2019!

A devenit o frumoasă tradiție să comemorăm în fiecare an, în prima zi de sâmbătă a lunii iulie, pe cei care și-au jertvit viața pentru apărarea cetățenilor și ordinii de drept, au luptat pentru independența și integritatea teritorială a Republicii Moldova.

Angajații MAI și-au demonstrat capacitățile profesionale și sportive la cele 12 probe: demontarea și asamblarea unei arme, tragerea din pistol pneumatic, natație, canotaj, aruncarea grenadei, alergat în echipament special și sărituri peste obstacole, toate astea pe o distanța de 5 km.

La deschiderea oficială, la cea de-a 69-a ediție, a fost prezent secretarul de stat al MAI, dl Mihail Beregoi. Dumnealui și-a exprimat gratitudinea față de memoria angajaților căzuți la datorie, față de participanții la competiție, menționând perseverența, abnegația și onoarea civică de care dau dovadă.

La închiderea oficială a fost prezent Viceprim-ministrul Republicii Moldova, ministrul Afacerilor Interne, dl Andrei Năstase. Dumnealui a felicitat participanții, menționând despre importanța sportului în cadrul MAI și a întregii societăți.

Selecționata Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au reușit să înscrie al patrulea an consecutiv performanțe, clasânduse pe locul I.

Pe locul II s-a clasat Inspectoratul General de Carabinieri;

Pe locul III s-a clasat Brigada de Poliție cu Destinație Specială “Fulger”;

Grupa II valorică:

Locul I IP Ciocana. Campioni patru ani consecutiv;

Locul II DP mun.Chișinău;

Locul III IP Rîșcani.

Felicitări angajaților MAI, care reușesc să îmbine cu succes activitatea profesională cu cea sportivă!

No Replies to "AU TRAS DIN PISTOL ȘI AU ARUNCAT GRENADE. AȘA S-AU DESCURCAT ANGAJAȚII MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE LA ȘTAFETA COMBINATĂ, AZI 6 IULIE 2019!"