Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice a fost marcată la Clubul Sportiv Central „Dinamo” MAI

Astăzi, 20 mai, la Clubul Sportiv Central „Dinamo” MAI a fost marcată Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice. Sărbătoarea aceasta este un prilej de a ne exprima recunoștința față de toți sportivii și antrenorii dinamoviști pentru munca asiduă depusă zi de zi, căci este bineștiut faptul că, în decursul a 29 de ani, Clubul Sportiv Central „Dinamo” și-a adus aportul constant, pregătind generații de sportivi care au dus faima țării noastre la competiții naționale și internaționale. 

Astfel, în contextul Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice, Șeful Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI, Ion Bucur, a felicitat sportivii, antrenorii și veteranii Clubului, care sunt adevărați ambasadori ai sportului în Republicii Moldova, cât și peste hotarele acesteia: 

„Vă mulțumesc pentru responsabilitatea și dedicația de care dați dovadă în prestația profesională, precum și în menținerea și promovarea sportului din Republica Moldova și peste hotarele acesteia. Voi sunteți cei care dezvoltați, descoperiți, puneți în valoare și promovați valorile sportive, iar rezultatele pe care le-a adunat Republica Moldova, prin prestația dinamoviștilor, sunt o dovadă incontestabilă a aportului dumneavoastră constant.

Exemplul vostru, dragi sportivi, antrenori și veterani, este foarte valoros pentru noi și demonstrează că putem avea rezultate impresionante atunci când muncim în echipă”, a menționat Șeful CSC „Dinamo”, Ion Bucur.

Cu ocazia marcării Zilei Sportivului și a Mișcării Olimpice, Șeful Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI, Ion Bucur, a înmânat diplome de grațiere echipei Dinamo MAI – Campioana ediției 2021-2022 la proba de volei feminin, în următoarea componență: Natalia Adrianova,  Alexandra Daraban, Tatiana Cigorescu, Eugenia Ceban, Victoria Cîrpac, Ana Nicolaev, Patricia Spoealo, Daria Usatova și Anastasia Bordeniuc.

Diplome au fost înmânate și tinerilor sportivi dinamoviști din grupele CSC „Dinamo”, după cum urmează: Cristi Cheltuială – fotbal, Iulian Luchin – biatlon, Dinu Beleveac – biatlon, Alexandru Matveev- judo, Cristian Maslo – fotbal, Vlad Vanica – taekwando, Nichita Cruteliov – natație.

Totodată, Șeful „Dinamo”, a menționați cu premii (costume sportive) doi veterani ai Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI: Victor Rotari -box și Constantin Brînză – judo.

Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice are drept scop de a promova sportul și modului sănătos de viață în societate. De asemenea, este un prilej în plus de a sublinia importanța sportului în viata socială și rolul său în educația tinerei generații în spiritul valorilor olimpice, precum respectul și prietenia.

No Replies to "Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice a fost marcată la Clubul Sportiv Central „Dinamo” MAI"