Ziua Internațională a copiilor, marcată la CSC „Dinamo” MAI

Astăzi, 1 iunie, la Clubul Sportiv Central Dinamo MAI a fost marcată Ziua Internațională a Copiilor.

La eveniment au participat peste 100 de copii, părinți și antrenori. În deschiderea festivă, Șeful Clubului Sportiv Central Dinamo, colonelul Ion Bucur, a felicitat copii, dorindu-le succese sportive remarcabile, odată ce aceștia reprezintă viitorul țării:

„Dragi copii, voi reprezentați imaginea de mâine a unei națiuni, iar obligația noastră supremă, a tuturor, este de a contribui la făurirea unui viitor prosper pentru voi. Doar prin exemple proprii demne de urmat, se vor naște eroii sportului național, care vor duce faima țării noastre în întreaga lume, așa cum se întâmplă, aici, la „Dinamo”, de aproape 30 de ani”, a mai sublimit Șeful Clubului.

În programul evenimentului, copii au jucat fotbal, au alergat cros pe distanța de 60, 100 și 200 de metri și au participat la proba de tragere a otgonului.

Drept adversari ai echipei de fotbal FC Dinamo a fost echipa Zimbru, Under 14. Jucătorii celor două Cluburi au disputat un meci amical.

De altfel, a și câștigat prietenia în toate probele sportive în care au fost antrenați participanții evenimentului. Organizatorii, administrația CSC „Dinamo” MAI, a înmânat tuturor copiilor diplome și medalii, dar și înghețată și suc.

În cadrul Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI există 15 probe sportive frecventate de peste 200 de copii și adolescenți.

No Replies to "Ziua Internațională a copiilor, marcată la CSC „Dinamo” MAI"