Spartachiada CSC „Dinamo” MAI: ridicarea greutăților

O nouă probă a Spartachiadei Clubului Sportiv Central „Dinamo” între autoritățile administrative și instituțiile din subordinea MAI s-a desfășurat astăzi, 28 octombrie. Competiția a avut loc la sediul central al Clubului și a fost dedicată ridicării greutăților.

Evenimentul a întrunit participanți din 6 subdiviziuni ale Ministerului Afacerilor Interne: Inspectoratul General de Poliție (IGP),  Inspectoratul General de Carabineri (IGC),  Inspectoratul General al Poliției de Frontieră (IGPF), Aparatul Central și al subdiviziunilor MAI (AMAI) și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) și Academiei „Ștefan cel Mare” (Academia MAI).

În cadrul ceremoniei de deschidere, Șeful Clubului Sportiv Central „Dinamo”, Ion Bucur, a felicitat participanții pentru prezența spiritului competitiv și le-a dorit rezultate demne de podiumul de premiere. Șeful CSC a mai remarcat și faptul că, Spartachiada Clubului „Dinamo” este un frumos prilej de a îmbina calitățile profesionale cu cele sportive,  promovând modul de viață sănătos și spiritului de echipă.

Competiția fost arbitrată de colaboratorii CSC „Dinamo”, dar și de Antrenorul emerit al Republicii Moldova, Veaceslav Celma și Maestrul internațional în sport, Teodora-Luminița Hîncu.

Participanții înregistrați în competiție și-au măsurat forțele în cadrul a patru categorii de greutate:

  • 70 kilograme;
  • 80 kilograme;
  • 90 kilograme;
  • + 90 kilograme.

În urma prestației participanților și a totalurilor făcute, podiumul de premiere per categorie de greutate a arătat în felul următor:  

CATEGORIA 70 KILOGRAME:

Locul III:  Valentin Tărâță (IGPF).

Locul II: Petru Brăguță (Academia MAI).

Locul I: Vitalie Balamatiuc (IGC).

CATEGORIA 80 KILOGRAME:

Locul III: Dmitrii Cojuhari (IGPF).

Locul II: Sergiu Budoianu (IGC).

Locul I: Vasile Cornovean (IGSU).

 CATEGORIA 90 KILOGRAME:

Locul III: Alexandr Șevcenco (IGSU).

Locul II: Alexandru Gîscă (IGP).

Locul I: Maxim Cornei (IGPF).

CATEGORIA +90 KILOGRAME:

Locul III: Dumitru Stici (IGSU).

Locul II: Alexandr Belcevicean (IGPF).

Locul I: Petru Avădănii (IGC).

De asemenea, în cadrul clasamentului pe echipe, treapta de sus a podiumului de premiere a revenit, detașat, Inspectoratul General de Carabineri.

Locul III: IGSU

Locul II: IGPF

Locul I: IGC

Participanții clasați individual pe locurile premiante au primit diplome și medalii, iar echipele fruntașe au fost menționate cu diplome.

No Replies to "Spartachiada CSC „Dinamo” MAI: ridicarea greutăților"