S-a dat startul Spartachiadei Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI

Astăzi, 7 aprilie, Bazinul „Dinamo” a găzduit ediția de debut din acest an a Spartachiadei Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI. Proba de natație a aliniat 15 reprezentanți din cadrul IGP, IGPF, IGSU, IGC și Academiei „Ștefan cel Mare”.

În cadrul deschiderii solemne a evenimentului, Șeful Clubului Sportiv Central „Dinamo”, Ion Bucur, le-a vorbit participanților despre istoricul competiției, necesitatea participării la evenimentele sportive de formare și menținere a abilităților profesionale pentru reprezentanții autorităților administrative și din cadrul instituțiilor din subordinea MAI, urându-le victorii și o competiție în spiritul de fairplay.  

Conform tradiției Spartachiadei, competiția și-a evoluat participanții atât în la proba individuală, cât și la cea de echipă. Astfel, podiumul de premiere la individual a arătat în felul următor:

Locul III: Nicolai Omelianov (IGSU);

Locul II: Artiom Ostap (Academia „Ștefan cel Mare”);

Locul I: Ruslan Frunza (IGP).

Rezultatele probei de natație pe echipe:

Locul III: Academiei „Ștefan cel Mare”;

Locul II: IGSU;

Locul I: IGP.

Toți cei clasați pe locurile I-III au primit diplome și medalii atât la individual, cât și competiția de grup.

Amintim că Spartachiada Clubului Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI este o competiție cu tradiții, care întrunește o serie de probe sportive (înot, volei, alergat, haltere etc.) și care se desfășoară pe durata întregului an.

No Replies to "S-a dat startul Spartachiadei Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI"