Locuri fruntașe la Campionatul RM la Tir

În perioada 10-12 decembrie, dinamoviștii noștri au participat la Campionatul Republicii Moldova la Tir, organizat și desfășurat de către Federația Națională de Tir. La eveniment  au evoluat peste 30 de sportiv din 5 cluburi: Bălți, Tiraspol și Chișinău, iar Campionatul a avut, cumulativ, 3 probe sportive: pistol cu aer comprimat, 10 m (seniori, tineret, juniori), pușcă aer comprimat, 10 m (seniori, juniori) și pistol sportiv glonț, 25 m (seniori).

Reprezentanții Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI au evoluat la exercițiul pistol, 10 m, 60 de focuri și pistol sportiv precizie, 25 m, 30 de focuri. 

Pe treapta de sus a podimului de premiere printre seniori femei, la proba pistol sportiv precizie, 25 m, 30 de focuri s-a situat dinamovista, antrenoarea și maestrul în sport, Diana Negreba, care, pe lângă acest rezultat, s-a clasat și pe locul 3 și la exercițiul pistol, 10 m, 60 de focuri. 

Discipolii dnei Negreba, dinamoviștii Iurie Stamatin și Marieta Stamatin, participanți și ei la Campionat, au demonstrat rezultate frumoase. Respectiv, Iurie Stamatin, s-a clasat pe locul 5 la exercițiul pistol, 10 metri, 60 de focuri, seniori bărbați, iar Marieta Stamatin a obținut locul 2 la proba pistol sportiv precizie, 25 m, 30 focuri și locul 4 la pistol, 10 m, 60 focuri, seniori femei.

Conducerea CSC „Dinamo” și toți colegii de echipă vin cu sincere felicitări pentru performanțele obținute de către dinamoviștii sus-menționați și aduc mulțumiri antrenoarei, dnei Negreba, pentru dedicația și pasiunea cu care își ghidează elevii. La multe rezultate frumoase și în continuare!

No Replies to "Locuri fruntașe la Campionatul RM la Tir"