La sfârșit de an la „Dinamo” se numără eroii

Anul se apropie de final, ceea ce înseamnă că e timpul eroilor Spartachiadei Clubului sportiv central „Dinamo” între structurile de drept din Republica Moldova, să fie premiați.

La data de 18 decembrie în cadrul evenimentului, Clubul sportiv central „Dinamo” au prezentat totalurile Spartachiadei, Ediția 2018 și au propus noi proiecte sportive, probe noi planificate pentru anul 2019.

Medalia de aur a fost pentru echipa MAI;

Medalia de argint a mers către Serviciul de Protecție și Pază de Stat;

Bronzul a fost câștigat de către Serviciul de Informații și Securitate.

De asemenea, cei mai activi, curajoși și fideli participanți ai anului în semn de recunoștință au fost nominalizați și decorați cu diplomă și cupă. Au fost decorați și șefii structurilor, în semn de recunoștință și dragoste față de sport.

Evenimentul dat a devenit o frumoasă tradiție de a face totalizările anului în marea familie a sportului din cadrul Spartachiadei Clubului sportiv central „Dinamo” între structurile de drept.

În 2018, am reușit să organizăm 9 evenimente sportive: triatlon de serviciu, volei, sambo, fotbal, tenis de masă, trageri din arma de foc. În premieră sau desfășurat trei probe: crossfit, tir defensiv și lupta corp la corp, la care au participat următoarele structuri: Serviciul Vamal, Administrația Națională a Penitenciarelor, Centrul Național Anticorupție, Serviciul de Protecție și Pază de Stat, Serviciul de Informații și Securitate, Armata Națională și Ministerul Afacerilor Interne.

Toate acestea au devenit posibile datorită eforturilor comune, a angajaților din structuri dedicați sportului.

Dorim să Vă mulțumim pentru faptul că, din an în an, ne onorați cu prezența la orice eveniment organizat de noi. Vorbind la modul sincer, fără Dvs, nu am fi obținut astfel de rezultate.

No Replies to "La sfârșit de an la „Dinamo” se numără eroii"