Echipa CSC “Dinamo” MAI – Campioana națională la Volei feminin

Astăzi, 14 mai, la Tiraspol, s-a jucat al treilea meci din finala Campionatului Republicii Moldova la Volei feminin, în cadrul căruia, CSC “Dinamo” MAI a fost gazda echipei Dinamo “Gloria” Tiraspol.

Disputa a început decisiv pentru chișinăuence, care au condus primele 2 seturi, fiind învinse doar la o distanță minimă în al 3-lea set, scor final 3-1.

Amintim că, weekendul precedent, 7-8 mai, s-au disputat alte 2 meciuri din cadrul finalei Campionatului, care s-au soldat tot cu 2 victorii pentru CSC “Dinamo” MAI.

Regulamentul Campionatului prevede să se joace până la obținerea a uneia dintre echipe a 3 victorii, respectiv scorul total în urma a trei dispute din finală este 3-0 pentru CSC “Dinamo” MAI.

Acest lucru însemnând că, petru al 5-lea an consecutiv, echipa CSC “Dinamo” MAI este lidera Campionatului Republicii Moldova la Volei feminin.

Ne bucurăm de perpetuarea tradiției victoriilor la Clubul Sportiv Central “Dinamo” MAI și aducem sincere felicitări întregii echipe de volei feminin pentru dominarea în Campionat și munca asiduă de care au dat dovadă! 

Ne mândrim și vă mulțumim! 

No Replies to "Echipa CSC “Dinamo” MAI - Campioana națională la Volei feminin"