Bronz pentru dinamovistul judocan. Vezi despre cine este vorba

În acest weekend, pe 12 noiembrie, s-a desfășurat Campionatului Republicii Moldova la Judo Seniori (băieți și fete). Evenimentul a adunat cei mai buni sportivi ai momentului, campioni și premianți la campionatele europene, continentale și mondiale, care au oferit un spectacol competițional demn de admirat.

În cadrul competiției au evoluat și judocani dinamoviști, discipoli ai antrenorului Mihail Vdovicenco, maestro în sport, karate și judo.

În urma luptelor strânse cu adversari competitivi, elevii lui Vdovicenco s-au clasat:

  • Alexandru Matveev – +100 de kg – locul III;
  • Vlad Gropa – 73 kg – locul VII.

Antrenorul celor doi sportivi a declarat că rezultatul înregistrat la Campionatul Național este unul satisfăcător, dar mai este mult de muncit. Respectiv, în fața judocanilor dinamoviști sunt alte 4 turnee de cadeți și juniori, unde vor trebui să demonstreze și mai multă hotărâre, și pregătire. Miza cea mare este ca judocanii să devină membri ai lotului național de seniori.

Următorul eveniment sportiv la care vor participa  judocani din cadrul Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI este planificat pentru 25 noiembrie – Turneul Internațional de Judo în memoria lui „Vasile Luca”.

Campionatul Republicii Moldova la Judo Seniori a fost desfășurat de către Federația de Judo a Republicii Moldova cu suportul Ministerului Educației și Cercetării Republicii Moldova.

No Replies to "Bronz pentru dinamovistul judocan. Vezi despre cine este vorba"